Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Over Belos Pés

 

Voor uw en onze gezondheid geeft Belos Pés Pedicure in verband met het coronavirus in ieder geval tot 28 april 2020 geen pedicure behandelingen. Uiteraard kunt u voor vragen en advies over uw voetbehandeling mij bellen, whatsappen of mailen.

Let goed op elkaar en blijf gezond!

Over mij 

Mijn naam is Nalva Carvalho. Ik ben woonachtig in Ommen en ik ben 34 jaar. In mei 2017 heb ik het erkende branchediploma Pedicure met goede resultaten behaald. Zowel in theorie als in praktijk heb ik veel geleerd en kan ik zeggen dat ik vakbekwaam ben. Verder houd ik mijn kennis en kunde constant up to date door het volgen van trainingen en cursussen, zodat ik pedicure behandelingen op hoog niveau kan blijven geven. Voor 2020 heb ik gepland om de opleiding "Pedicure Risicovoet" te volgen. Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan en voetverzorging is mijn passie. Het werken als pedicure is voor mij dus de ideale combi. Het geeft mij voldoening om mensen van voetklachten af te helpen en met mooie verzorgde voeten weer pijnvrij verder te laten lopen. Ik geef ook graag preventief advies om voet en nagelproblemen te voorkomen.


Over Belos Pés

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen ambulant pedicurebedrijf te starten in Ommen. Belos Pés Pedicure is op 1 november 2018 opgericht. Na het succes van Belos Pés Pedicure "aan huis" is er sinds september 2019 een compleet nieuwe thuis pedicure salon ingericht waar iedereen terecht kan voor een pedicure behandeling. Vanaf heden kan men bij Belos Pés dus kiezen voor een pedicure behandeling aan huis (bij u thuis) of een pedicure behandeling in de thuis pedicure salon. Ik zit nog steeds boordevol energie en heb veel zin om Belos Pés pedicure verder op de kaart te zetten, nieuwe mensen te ontmoeten en vele pedicure behandelingen uit te voeren. 

Belos Pés Pedicure houdt zich aan de wettelijke eisen voor hygiëne en arbeidsomstandigheden, daarbij werk ik alleen met professionele materialen en producten.

Belos Pés Pedicure is lid van de brancheorganisatie "Provoet" voor pedicures en is tevens verzekerd bij Provoet. Mijn Provoet lidmaatschapsnummer is 317369. Voor meer informatie over Provoet kun je terecht op de website Provoet.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een pedicure behandeling? Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. 

Ik hoor graag of ik je van dienst kan zijn!

Hartelijke groet,

Nalva Carvalho, jouw pedicure aan huis of in de salon

 
 
 
E-mailen
Bellen