Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Fotoalbum Belos Pés Pedicure

Voor uw en onze gezondheid geeft Belos Pés Pedicure in verband met het coronavirus in ieder geval tot 28 april 2020 geen pedicure behandelingen. Uiteraard kunt u voor vragen en advies over uw voetbehandeling mij bellen, whatsappen of mailen.

Let goed op elkaar en blijf gezond!

Op deze pagina kun je foto-impressies vinden van diverse pedicure behandelingen die ik heb uitgevoerd en uiteraard ook een impressie van de salon.

 

Per 30 september 2019 is de volledig nieuw ingerichte thuissalon van Belos Pés operationeel en in gebruik. Ik ontvang je graag in de thuissalon. Wil je liever een pedicure behandeling bij jou thuis? Ik blijf naast de thuissalon uiteraard als ambulant pedicure beschikbaar.

  

Bekendmaking winnaar van de deel en win actie! Deze mevrouw heeft in november 2019 pedicure behandelingen ter waarde van €158,- gewonnen bij Belos Pés pedicure Ommen.Deze dame heb ik blij gemaakt met een gellak behandeling op locatie bij Ariane Inden in Ommen.Hier mocht ik kalknagels en eelt voeten behandelen (aan huis)


At work!

Het resultaat mag er zijn.

De nieuwe autobestickering mag getoond worden.

De autobelettering dan ook ;)Dit leuke filmpje, speciaal gemaakt voor Belos Pés Pedicure, wou ik graag met jullie delen.

 
 
 
E-mailen
Bellen